FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Top avantaje localizare auto GPS    

În domeniul transportului apare tot mai mult implementarea de către managerii de flote a echipamentelor de localizare auto GPS. În acest sens, există o îmbunătățire a calității serviciilor de transport oferite de către companie, a managementului și gestionării administrative a acesteia și oferă o comunicare mult mai eficientă cu angajații.

Este important ca fiecare manager să cunoască avantajele aduse de localizare auto GPS pentru a putea face cea mai bună alegere pentru flota auto.

FlimoGPS oferă servicii și echipamente la standarde înalte și oferte avantajoase, fără perioade contractuale. Astfel, ai libertate de gestionare contractuală și te poți bucură de servicii care îți vor îmbunătăți semnificativ compania.

În acest articol îți vom prezenta cele mai mari avantaje pentru localizare auto GPS și vei afla cum îți poate îmbunătăți calitatea serviciilor oferite de afacerea ta. De asemenea, vei afla cât de ieftin și rapid este să implementezi serviciul de localizare auto GPS.

localizare auto GPS

Top avantaje localizare auto GPS

Sistemele de localizare auto GPS sunt instrumente importante pentru flotele auto, oferind o varietate de beneficii, inclusiv:

1. Securitate

Sistemele de localizare auto GPS pot fi utilizate pentru a localiza rapid un vehicul furat, ceea ce poate ajuta la recuperarea acestuia și la prinderea hoților.

De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru a monitoriza activitatea șoferilor(orele de lucru și de pauză, devierea traseelor, viteza cu care circulă, stilul haotic de condus, etc.), ceea ce poate contribui la prevenirea accidentelor și la îmbunătățirea siguranței pe drum.

2.Economii de combustibil

Sistemele de localizare auto GPS pot fi utilizate pentru a optimiza rutele, evitând traficul suplimentar și zonele cu restricții de circulație, ceea ce poate duce la economii de combustibil și la reduceri de emisii de carbon.

Tot procesul de redirecționare a șoferului pe un alt traseu se poate realiza foarte repede, întrucât dispecerelor are mereu în vedere calitatea rutelor și situațiile apărute.

3.Creșterea calității serviciilor companiei tale

Când implementezi un sistem de monitorizare auto GPS, te poți asigura de faptul că serviciile pe care le oferi se vor îmbunătăți considerabil, întrucât vei avea o mai mare putere de gestionare a transportului realizat și a traseului pe care șoferul îl realizează.

4.Monitorizarea utilizării vehiculului

Sistemele de urmarire auto GPS pot fi utilizate pentru a monitoriza utilizarea vehiculului, inclusiv durata și frecvența utilizării, ceea ce poate ajuta la planificarea întreținerii și reparărilor.

5.Monitorizarea poziției

Sistemele de localizare auto GPS permit echipei de conducere să monitorizeze în timp real poziția vehiculului, ceea ce le garantează să știe întotdeauna unde se află acesta și când va ajunge la destinație.

6.Planificarea rutelor

Sistemele de localizare auto GPS permit proprietarilor de vehicule să planifice rute eficiente, evitând traficul suplimentar și zonele cu restricții de circulație.

7.Raportarea

Sistemele de localizare auto GPS oferă posibilitatea de a genera rapoarte cu informații despre activitatea vehiculului și utilizarea acestuia. În cazul transportului pe camioane, ai garanția generării raportului FAZ și a rapoartelor de ore lucrate și a orelor de odihnă.

localizare auto GPS

Soluția FlimoGPS pentru localizare auto GPS

FlimoGPS oferă servicii de înaltă calitate și echipamente performante pentru un sistem de localizare auto GPS, la prețuri avantajoase.

Serviciile noastre de monitorizare GPS sunt ușor de utilizat, cu accesibilitate atât de pe desktop cât și de pe mobil prin intermediul unei aplicații, fapt ce îți oferă libertatea de a verifica oricând unde îți sunt mașinile și în ce stadiu este transportul.

Mai mult decât atât, serviciile FlimoGPS sunt oferite FĂRĂ perioade contractuale, astfel încât să poți gestiona situațiile în cel mai potrivit mod pentru firma ta, oricând îți dorești.

Dacă dorești să afli mai multe despre serviciile noastre, nu ezita să ne contactezi chiar acum!

5/5 - (30 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?