FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Top 5 avantaje ale unui sistem localizare GPS auto

Siguranța și eficiența sunt două aspecte cruciale pentru transportatori în timpul gestionării flotei de vehicule. În ultimii ani, un sistem localizare GPS auto a devenit din ce în ce mai folosit în domeniul transportului, datorită avantajelor pe care le oferă.

Este important să știi ce avantaje oferă un sistem localizare GPS auto pe care îl alegi. Mai mult decât atât, este important să corelezi aceste avantaje cu nevoile pe care firma ta le are.

În acest articol, îți vom prezenta cele mai importante 4 avantaje ale unui sistem localizare auto, pentru a putea lua cele mai bune decizii.

sistem localizare gps auto

1.Reduci costurile de transport

Un avantaj considerabil pentru utilizarea unui sistem de localizare GPS auto este faptul că poți să reduci semnificativ costurile de transport ale flotei tale, prin faptul că:

– Eviți amenzile prin faptul că ai în vedere modul de conducere al șoferului, viteza acestuia și astfel, poți evita accidentele și amenzile de viteză;

– Realizezi trasee optime, vizualizezi în timp real ruta șoferului și poți interveni pentru a evita devierile de traseu sau opririle nejustificate;

– Ai acces la raportul de ore de lucrate și poți gestiona eficient activitatea șoferilor și realiza verificări în caz de controale;

Cu FlimoGPS, plătești doar 3,5 euro / lună pentru servicii complete, unul dintre cele mai mici prețuri de pe piața din România.

2. Economisești timp și combustibil

Un alt avantaj al unui sistem localizare GPS auto este că te va ajuta să economisești timp și combustibil. Cu ajutorul unui sistem de navigare GPS precis, poți găsi cel mai rapid și eficient traseu pentru șoferii tăi, astfel încât transportul să fie realizat mai rapid și fără devieri de traseu sau mult timp pierdut.

Astfel, ai și un control mai mare asupra modului în care șoferii realizează traseele.

3. Poți gestiona mult mai eficient flota de mașini

Printr-un sistem de localizare GPS auto îți poți îmbunătăți gestionarea flotei tale auto prin monitorizarea tuturor vehiculelor și a activității acestora.

Cu acest serviciu, poți începe să planifici mai bine întreținerea vehiculelor, să gestionezi mai eficient programul de transport și să urmărești toate cheltuielile sau situațiile riscante pe care vehiculele tale le pot întâmpina.

4. Ai mai mare control asupra securității vehiculelor

Cu un sistem localizare GPS auto, gestionezi mai eficient modul de conducere al șoferilor, potențialele situații de furt, utilizarea neautorizată a vehiculului (prin părăsirea geozonei prestabilite), dar și o întreținere mai bună.

Este important să ai control asupra modului în care îți sunt utilizate vehiculele și să eviți furturile sau deteriorarea acestora. Astfel, vei putea să ai mai mare grijă de vehiculele tale și implicit, să le prelungești perioada de folosire.

sistem de localizare gps auto

5. Îmbunătățirea eficienței energetice

Un sistem localizare GPS auto poate ajuta la îmbunătățirea eficienței energetice a vehiculelor prin monitorizarea rutelor, kilometrilor efectuați și a comportamentului șoferului.

Acest dispozitiv te poate ajuta să identifici modelele de conducere care consumă mult combustibil și să oferi feedback șoferilor pentru a îmbunătăți eficiența energetică a vehiculelor.

Astfel, dezvolți o comunicare mai bună cu șoferii și te asiguri că aceștia folosesc vehiculele într-un mod optim.

Soluția FlimoGPS pentru un sistem localizare GPS auto

FlimoGPS îți oferă servicii profesionale, consultanță GRATUITĂ  de la experți din domeniu și unul dintre cele mai avantajoase prețuri din România!

Îți oferim servicii complete de monitorizare GPS la doar 3,5 euro / lună, ca tu să poți profita de prețuri reduse și servicii de calitate.

Este important să ai în vedere toate nevoile companiei tale atunci când alegi un sistem localizare GPS auto, pentru a avea cele mai bun rezultate pe termen lung.

Cu noi, faci economii considerabile și te bucuri de suport non stop și servicii de calitate.

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe detalii!

5/5 - (1 vote)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?