FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Monitorizare GPS Transport Animale

O monitorizare mai bună a camioanelor de transport animale duce la scăderea riscurilor cu furtul, accidentele, deteriorarea, utilizarea necorespunzătoare sau neautorizată.

Monitorizare GPS Transport Marfă și Logistică
Monitorizare GPS Transport Animale
Vrei să-ți reduci costurile operaționale?

Dacă optezi pentru utilizarea unui dispozitiv de localizare și urmărire GPS în transportul animalelor, ai posibilitatea să monitorizezi și să optimizezi traseele pe care le aleg șoferii din flota ta.

Pe lângă aceasta, poți impune restricții șoferilor pentru a preveni folosirea vehiculelor flotei în scopuri personale, astfel reducând uzura acestora și consumul de carburant.

Software-ul de localizare GPS dispune de un panou de control complex, în care poți vizualiza toate înregistrările și poți calcula costurile asociate flotei tale.

Implementarea unui sistem de monitorizare GPS în transportul animalelor reprezintă soluția optimă pentru reducerea costurilor și creșterea productivității.

Monitorizare GPS in timp real
Monitorizare GPS Transport Animale
Monitorizare prin GPS Transport Animale
Monitorizare GPS Transport Animale
Monitorizeaza temperatura pe parcursul transportului animalelor

Atunci când animalele sunt transportate în spații închise, temperatura din zona de încărcare trebuie să fie menținută în limitele prestabilite.

Cu soluția telematică furnizată de FlimoGPS pentru monitorizarea și controlul temperaturii, poți fi sigur că primești informații precise și în timp real, ceea ce facilitează menținerea unui mediu conform normelor legislative.

Camioanele sunt utilizate necorespunzător?

Urmărește cu atenție comportamentul șoferilor care conduc camioanele de transport animale pentru a identifica un stil agresiv de condus, care poate duce la o uzură accelerată a vehiculelor.

Efectuează verificări pentru a determina locația camionului, fie că este autorizată sau neautorizată, și monitorizează traseul.

Fii atent la orice acțiuni neautorizate care ar putea afecta motorul sau bateria camionului, precum și la accelerări și franări excesive.

Investighează șoferii care parcurg trasee în zone neautorizate, analizând rutele înregistrate în aplicație.

Alege acum un sistem de monitorizare GPS pentru transport animale de la FlimoGPS.

Localizare GPS Auto Transport de Animale
Monitorizare GPS Transport Animale
Localizare GPS Transport Animale
De ce am nevoie de un sistem de monitorizare GPS transport animale?

Urmărirea prin GPS a camioanelor de transport animale reprezintă o soluție rentabilă pentru protejarea vehiculului împotriva furtului și oferă în același timp o modalitate simplă de a cunoaște întotdeauna locația exactă a acestuia, indiferent de momentul sau locul în care te afli.

Beneficiile dispozitivelor de urmărire GPS nu se limitează doar la flotele mari de camioane.

Chiar și cu un singur camion destinat transportului animalelor, utilizarea monitorizării prin GPS aduce numeroase avantaje atât pentru tine, cât și pentru afacerea ta.

Garanție la fiecare echipament​

Dacă achiziționezi sistemul nostru de Monitorizare GPS transport animale iar acesta se defectează, îți garantăm înlocuirea lor GRATUITĂ.

Ai această garanție timp de 24 luni de la achiziție.

echipament monitorizare gps camion
Monitorizare GPS Transport Marfă și Logistică
Vrei să încerci o soluție economică de Monitorizare GPS transport animale?

Testează chiar acum soluția noastră economică de Monitorizare GPS pentru camioanele de transport marfă și logistică.

Părerea partenerilor FlimoGPS

Clienții noștri sunt cei care ne oferă mereu satisfacția muncii noastre, pe care o facem zilnic cu cel mai mare drag, pentru fiecare dintre ei. Le mulțumim pentru feedback!

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?