FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Cum aleg un dispozitiv urmărire GPS auto? – 4 sfaturi

Atunci când alegi un dispozitiv urmărire GPS auto, este important să ai în vedere anumite aspecte relevante, pentru a putea alege cel mai bun serviciu în conformitate cu nevoile și posibilitățile afacerii tale.

În acest sens, înainte de a achiziționa un dispozitiv urmărire GPS auto, este important să te informezi și să afli cele mai relevante informații din domeniu.

În acest articol, îți vom prezenta 4 aspecte pe care să le analizezi atent înainte de a achiziționa un dispozitiv urmărire GPS auto, pentru a fi sigur că este cea mai optimă soluție pentru tine.

dispozitiv urmărire GPS auto

1.Identifică nevoile firmei tale

Primul pas în alegerea unui dispozitiv de urmărire GPS auto este să identifici nevoile pe care afacerea ta le are.

De exemplu, dacă deții o flotă de camioane, vei avea nevoie de un dispozitiv de urmărire GPS auto care să îți ofere date privind statusul vehiculului, stilul de conducere al șoferului, alerte de viteză sau tensiune, raportul de ore lucrate și traseul parcurs. Dacă transporți mărfuri sensibile la temperatură, vei avea nevoie de un dispozitiv care poate monitoriza temperatura din interiorul camionului.

Pe de altă parte, dacă deții mașini sau ATV-uri pe care le închiriezi sau doare vrei să le monitorizezi, vei avea nevoie de un dispozitiv GPS urmărire auto mai simplu, cu mai puține caracteristici, precum traseu, viteză, locație, kilometri parcurși sau alerte de părăsire a unei geozone stabilite de tine.

Indiferent de tipul de vehicul pe care îl deții, FlimoGPS îți oferă printre cele mai avantajoase prețuri din țară, pentru a te bucura de servicii profesionale la costuri mici.

2. Verifică caracteristicile din pachetul unui dispozitiv urmărire GPS auto

Odată ce ai identificat nevoile tale privind ce ai nevoie de la un astfel de echipament GPS, trebuie să cauți un dispozitiv urmărire GPS auto care să aibă caracteristici utile pentru tine.

De exemplu, un echipament care poate să urmărească kilometrajul mașinii, traseul parcurs și stilul de conducere al șoferului te poate ajuta să planifici în mod eficient întreținerea mașinilor, precum și să modific rutele în funcție de necesitate, ca să salvezi timp și bani.

Un dispozitiv urmărire GPS auto cu o aplicație accesibilă de pe orice dispozitiv poate fi foarte utilă, deoarece poți verifica poziția vehiculelor tale de pe telefon sau tabletă, indiferent de locul în care te afli.

FlimoGPS a dezvoltat o aplicație disponibilă oricând, de pe orice dispozitiv conectat la internet, ca tu să poți scăpa de griji și stres având mereu control asupra vehiculelor tale.    

3. Verifică costurile și abonamentele

Mai mult decât atât, verifică și beneficiile extra, precum montajul gratuit, reduceri la anumite pachete, gratuitate pentru câteva luni, ș.a.m.d; te va salva de câțiva bani.

Costul unui sistem de urmărire GPS auto trebuie să fie în raport cu disponibilitatea ta pentru a plăti acest serviciu. Pe piață există atât variante ieftine, cât și altele destul de scumpe. În funcție de performanța de care tu ai nevoie, vei alege un pachet în raport cu un preț mai mic sau mai mare.

În același timp, abonamentul este important, pentru a putea stabili costurile pe termen lung. Sunt firme care furnizează abonamente lunare, însă trebuie să verifici atent și perioadele contractuale.

La FlimoGPS, îți oferim prețuri mici și abonamente FĂRĂ perioade contractuale, ca să îți poți gestiona eficient veniturile.

dispozitiv de urmărire GPS auto

4. Caută un furnizor de încredere

Un alt aspect important este să alegi un producător de încredere și cu o reputație bună.

Dispozitivele de urmărire GPS auto sunt un instrument important pentru succesul afacerii tale. Așadar, este important să alegi un dispozitiv fiabil și care să funcționeze fără probleme.

Fii atent la recenziile Google, la părerile clienților din site-ul afacerii, dar și la recenziile oferite pe Facebook.

Soluția FlimoGPS pentru un dispozitiv urmărire GPS auto

FlimoGPS îți oferă printre cele mai avantajoase prețuri din România, de la experți din domeniu.

Mai mult decât atât, cu noi beneficiezi de:

  • Consultanță gratuită;
  • Montaj gratuit ORIUNDE în România;
  • Echipamente profesionale;
  • Servicii FĂRĂ perioade contractuale.

Vrei să îți achiziționezi un dispozitiv de urmărire GPS auto? Contactează-ne acum!

5/5 - (4 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?