FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Cum aleg cel mai bun dispozitiv localizare GPS

Când trebuie să faci o alegere pentru firma ta, ai nevoie să iei în calcul mai multe aspecte pentru a te asigura că alegi cea mai optimă variantă pentru nevoile tale. În acest sens, vei fi nevoit să te informezi cu privire la un dispozitiv localizare GPS înainte să îl achiziționezi.

Fie că ai nevoie de un dispozitiv localizare GPS pentru mașina personală, pentru mașinile închiriate în regim taxi, utilaje agricole, camioane sau altele, în acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre alegerea unui dispozitiv localizare GPS și care este cel mai potrivit pentru tine.

dispozitiv localizare GPS

Cum aleg cel mai bun dispozitiv localizare GPS

Pentru a face cea mai bună alegere cu privire la un dispozitiv localizare GPS, îți prezentăm unele dintre cele mai importante aspecte de care să ții cont atunci când achiziționezi un dispozitiv localizare GPS.

Ce servicii sunt incluse în pachet

Un aspect important în alegerea unui dispozitiv localizare GPS este legat de beneficiile pe care acesta le are în pachetul de servicii.

Este important ca serviciile oferite de firma pe care o alegi să îți satisfacă nevoile, să nu fi nevoit să plătești în plus pentru ceva ce nu folosești, dar nici să fie prea puțin pentru cât ai tu nevoie.

În acest sens, trebuie să analizezi bine care sunt nevoile firmei tale și ce îți poate oferi firma care oferă serviciile de monitorizare GPS.

În cazul FlimoGPS, beneficiile oferite în pachet sunt:

  • Înregistrare viteză;
  • Vizualizare rută;
  • Alertă tensiune scăzută;
  • Kilometri parcurși;
  • Foaie de parcurs;
  • Localizare în timp real;
  • Raport ore lucrate;
  • Raport ore zi/noapte
  • Generare FAZ.

Află mai multe despre beneficiile unui dispozitiv localizare GPS aici.

Raportul calitate-preț

Un alt factor important este raportul calitate-preț oferit de dispozitivul ales.

În acest sens, dacă nu vrei să țintești spre cele mai scumpe și profesionale servicii de pe piață, vei avea nevoie să găsești servicii de calitate la prețuri accesibile, fapt ce este perfect normal.

Pentru a nu alege un serviciu ieftin și de o calitate slabă, fii atent la recenziile de pe Google și Facebook, la părerile oamenilor și la experiențele acestora.

Cea mai bună imagine a unui produs poate fi oferită de către client (însă atenție la motivele clienților nemulțumiți).

dispozitiv localizare GPS auto

Cum se realizează montarea și mentenanța

Un avantaj important este dat de disponibilitatea firmei pe care o alegi ca și furnizor pentru un localizator gps auto, fapt ce te va ajuta extrem de mult în cazul problemelor apărute spontan, la care ai nevoie de răspuns și soluții rapide.

În același timp, montarea dispozitivului și disponibilitatea firmei de deplasare la locul mașinilor tale este un factor extrem de important de luat în considerare. Pentru că, în cazul în care firma furnizoare nu este disponibilă să se deplaseze la locația mașinilor tale(sau o face la costuri foarte mari), îți va crea mai multe probleme decât te gândești.

În cazul FlimoGPS, montajul este gratuit cu deplasare oriunde pe teritoriul României și îți asigurăm suport constant pentru problemele cu care te confrunți.

Ce fel de abonament și contract necesită

Un alt aspect de luat în calcul în alegerea unui dispozitiv localizare GPS este abonamentul de care acesta are nevoie pentru funcționare (implicit includerea cartelei SIM), fiecare aspect te-ar putea costa suplimentar ulterior dacă nu analizezi de la început pachetul.

Abonamentul poate fi lunar/anual, însă cel mai important aspect privește costurile care reies din acest abonament, în concordanță cu nevoile tale, calitatea dispozitivului, beneficiile oferite și suma pe care dorești să o aloci.

Pe de altă parte, contractul și perioadele contractuale sunt un aspect important, iar FlimoGPS îți oferă serviciile FĂRĂ perioade contractuale, pentru a te bucura de libertatea pe care o meriți în gestionarea afacerii tale.

Dimensiuni accesibile

Un alt aspect mai mult sau mai puțin important pentru un dispozitiv localizare GPS este referitor la dimensiunile și design-ul acesta, cât de subtil poate fi în mașină ș.a.m.d.

Solutie de Monitorizare GPS cel mai ieftin din Romania

Soluția FlimoGPS pentru un dispozitiv localizare GPS de calitate la preț mic

FlimoGPS își dorește să ofere produse și servicii de calitate, la prețuri mici pentru piața din România, pentru că știm cât de complicat e domeniul transportului și cât de greu le este atât companiilor mici, cât și celor mai mari să își gestioneze afacerea.

Un dispozitiv localizare GPS FlimoGPS împreună cu beneficiile oferite de noi constă într-un abonament de 3,5 euro / lună.

Mai mult decât atât, îți oferim serviciile FlimoGPS FĂRĂ perioade contractuale și cu montaj GRATUIT oriunde pe teritoriul României.

Te-ai hotărât să încerci serviciile FlimoGPS? Contactează-ne acum!

5/5 - (2 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?