FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Beneficiile unui tracker GPS auto cu urmărire în timp real

Timpul este extrem de important pentru managerii de flotă, ia gestionarea eficientă a angajaților și a timpului de lucru este un factor esențial pentru realizarea transporturilor la cele mai înalte standarde. Un ajutor semnificativ îl puteți primi în acest sens dacă alegeți să folosiți un tracker gps auto cu urmărire in timp real, care vă va îmbunătăți managementul și eficiența firmei.

Un tracker GPS auto cu urmărire în timp real poate oferi o varietate de beneficii pentru posesorii de vehicule. În acest articol, vă vom prezenta beneficiile unui tracker gps auto cu urmărire în timp real.

tracker GPS auto cu urmărire în timp real
Beneficiile unui localizator GPS auto cu urmărire în timp real

Beneficiile unui tracker GPS auto cu urmărire în timp real

1.Securitate

Un tracker GPS auto poate ajuta la localizarea rapidă a unui vehicul furat sau pierdut. Acest lucru poate ajuta la recuperarea vehiculului în mod eficient și poate reduce daunele cauzate de furt.

Mai mult decât atât, faptul că știi mereu în timp real unde se află mașina, este un beneficiu major pentru siguranța firmei și a șoferului.

2.Optimizarea rutei

Un tracker GPS auto poate ajuta la planificarea rutei optimale pentru a evita traficul și a reduce timpul de călătorie. Acest lucru poate fi util pentru șoferii care călătoresc des și pentru companiile de transport care doresc să optimizeze rutele pentru a reduce costurile.

În cazul unui accident sau ambuteiaj, dispecerul poate reface ruta șoferului și astfel, se evită orele pierdute și combustibilul irosit.

3.Monitorizarea flotei

Un tracker GPS auto poate fi utilizat pentru a monitoriza activitatea flotei de vehicule, cum ar fi locația, viteza și utilizarea. Acest lucru poate ajuta la o mai bună gestionare a flotei și la o mai bună utilizare a vehiculelor.

Astfel, vei putea verifica în timp real poziția și statusul camionului aferent, fie că e în mișcare sau în repaus.

În acest sens, vei putea avea un control mai eficient asupra timpului de lucru al șoferilor și responsabiliza munca acestora.

4.Controlul costurilor

Un tracker GPS auto poate ajuta la controlul costurilor prin monitorizarea c kilometrajului. Acest lucru poate ajuta la identificarea problemele cu vehiculul și poate ajuta la planificarea întreținerii preventiv.

În același timp, vizualizarea rutelor și realizarea acestora din timp, cât și evitarea schimbării traseului de către șofer va scădea semnificativ consumul de combustibil și va oferi un control optim asupra angajaților.

5.Comunicarea în timp real

Un tracker GPS auto cu urmărire în timp real poate oferi informații în timp real despre locația vehiculului, viteza și utilizarea. Acest lucru poate fi util pentru a ține un registru al activității vehiculului și pentru a comunica cu șoferul.

6.Vizualizare poziție mașini pe telefon/desktop

FlimoGPS pune la dispoziție aplicația de urmărire în timp real a traseului mașinilor din flota ta auto. Aplicația de monitorizare GPS poate fi utilizată atât de pe telefon, cât și de pe desktop.

În acest sens, poți vizualiza în orice moment al zilei poziția mașinilor și poți evita multe probleme spontane.

tracker GPS auto cu urmărire în timp real
Localizator GPS auto cu urmărire în timp real

Soluția FlimoGPS pentru un tracker GPS auto cu urmărire în timp real

FlimoGPS îți oferă servicii la standarde înalte la un preț avantajos. Îți punem la dispoziție tracker GPS auto cu urmărire în timp real și te ajutăm să îți crești calitatea managementului flotei tale auto.

Un lucru important de menționat este că îți oferim toate serviciile noastre de care ai nevoie FĂRĂ PERIOADE CONTRACTUALE. Pentru că știm cât de spontan este domeniul transportului și câte probleme spontane pot apărea, îți oferim libertate la contract să renunți la sistemul de urmărire prin GPS oricând consideri că ai nevoie.

În acest sens, FlimoGPS îți oferă tracker GPS auto cu urmărire în timp real la un preț mic și o calitate ridicată, pentru ca tu să îți poți gestiona flota auto prompt și eficient, iar în același timp să previi costurile nedorite și problemele care îți pun firma în pericol.

Te-ai hotărât să îți îmbunătățești firma? Contactează-ne acum!

5/5 - (22 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?