FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Care sunt avantajele unui localizator GPS auto?

Te afli într-o situație în care nu reușești să îți gestionezi eficient flota auto? Un localizator GPS auto este o soluție de care te vei putea bucura într-un mod practic și eficient.

Știm cât de ușor pot scăpa anumite situații de sub control și știm cât de important este să ai un sprijin în ceea ce privește adaptarea la situațiile apărute în flotă.

Una dintre cele mai bune și prompte soluții la care poți apela pentru a-ți îmbunătăți eficiența flotei tale este implementarea unui localizator GPS auto pentru mașinile tale.

Un echipament calitativ, ușor de montat și la un preț avantajos este oferit chiar de noi, iar în cele ce urmează îți vom spune tot ce ai nevoie să știi despre avantajele unui localizator GPS auto.

localizator GPS auto

Avantajele unui localizator GPS auto

1.Monitorizare și control al vehiculului

Un localizator GPS auto îți permite să monitorizezi în timp real poziția vehiculului, viteza de deplasare și traseul parcurs. Lucruri pe care le poți vedea live atât din aplicația de desktop, cât și din cea de mobil.

Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea eficienței și productivității, deoarece poți vedea dacă vehiculul este utilizat în mod adecvat și dacă se respectă programul de lucru.

2. Economii de combustibil

Un localizator GPS auto poate ajuta la identificarea rutelor cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și la reducerea numărului de opriri inutile.

Mai mult decât atât, în cazul ambuteiajelor, drumurilor blocate sau accidentelor, dispecerul poate redirecționa vehiculul pe o altă rută pentru a economisi timpul pe care șoferul l-ar fi pierdut la cozi interminabile.

Astfel, vei reuși să realizezi economii semnificative de bani pe termen lung.

3. Siguranță îmbunătățită

Un localizator GPS auto poate ajuta la localizarea rapidă a vehiculului în caz de furt sau în situații de urgență.

De asemenea, poate oferi alertă în caz de viteză excesivă sau depășire a limitei de viteză. În acest sens, vei putea detecta un stil de conducere agresiv ori riscuri ridicate spre amenzi de viteză.

Prevenirea acestor factori sunt esențiali pentru o gestionare eficientă a flotei auto cu ajutorul unui localizator GPS auto.

4. Servicii de asistență îmbunătățite

Știm cât de neplăcute sunt problemele neașteptate, care îți pun în pericol timpul de livrare, funcționarea optimă a vehiculelor și focusul oferit de către angajat.

Un localizator GPS auto poate oferi informații despre locația exactă a vehiculului, ceea ce poate facilita trimiterea unei echipe de asistență în caz de probleme.

Rezolvarea problemelor rapid și eficient este un avantaj primordial în ceea ce privește creșterea vechimii angajaților în firmă și protejarea mașinilor de reparații majore.

5. Monitorizare activitate șoferi prin localizator GPS auto

Cu ajutorul echipamentului de monitorizare prin GPS montat pe vehicul, poți genera oricând și la orice oră rapoartele de ore lucrate ale șoferilor, cât și raportul FAZ.

Cu ajutorul rapoartelor poți vedea în mod real implicarea angajatului, respectarea traseului, a orelor lucrate și a orelor de odihnă. În acest sens, te asiguri că șoferul își respectă programul de lucru, oferă randament, dar este și odihnit corespunzător.

localizator GPS auto

Localizator GPS auto FlimoGPS

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, FlimoGPS îți oferă un echipament performant și eficient la prețuri reduse, pentru ca flota ta auto să beneficieze de cele mai bune servicii indiferent de cât de mic e bugetul pe care îl poți aloca unui localizator GPS auto.

Este important să ai în vedere toate aspectele care îți pot îmbunătăți randamentul flotei tale și care sunt serviciile ce te pot ajuta să crești în nivel pe piață și care îți pot facilita o mai bună calitate a propriilor tale servicii.

Astfel, o investiție într-un localizator GPS auto îți poate aduce foarte multe avantaje pentru a-ți crește calitatea performanței flotei tale.

Iar pentru că ne gândim în primul rând la clienții noștri, îți oferim serviciile și echipamentele noastre FĂRĂ perioade contractuale, pentru a-ți putea gestiona oricând și oricum dorești investițiile.

Te-ai hotărât? Contactează-ne acum pentru a beneficia de serviciile noastre.

5/5 - (24 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?