FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Cum să reduci costurile flotei cu ajutorul monitorizării prin GPS

Când ai nevoie ca transporturile să se realizeze în timp, angajații să dea randament și să maximizezi potențialul firmei, te gândești cât de mari vor fi costurile sau cât timp vei avea de pierdut. Ei bine, cu ajutorul monitorizării prin GPS, vei avea parte de eficiență maximă a angajaților tăi, organizare administrativă foarte bună și vei putea să oferi servicii la cele mai înalte standarde.

În general, utilizarea monitorizării prin GPS poate ajuta la reducerea costurilor prin maximizarea eficienţei şi optimizarea utilizării vehiculelor. Este important să alegi un sistem de monitorizare de înaltă calitate şi să comunici cu angajații tăi pentru a te asigura că utilizarea acestuia este maximizată.

FlimoGPS îți oferă servicii de calitate la prețuri avantajoase, ca tu să poți scoate tot ce e mai bun din afacerea ta.

Cum să reduci costurile flotei cu ajutorul monitorizării prin GPS
Cum să reduci costurile flotei cu ajutorul monitorizării prin GPS

1.Reduci consumul de combustibil

Un factor extrem de important în reducerea costurilor afacerii este consumul de combustibil, care de multe ori poate fi exagerat de mare.

Cu ajutorul monitorizării prin GPS, poți reduce semnificativ consumul de combustibil prin:

– realizarea rutelor în avans, optimizând constant în funcție de ambuteiajele apărute;

– vizualizarea în timp real a vitezei cu care circulă șoferul;

– vizualizarea opririlor și traseului în timp real al șoferului, în cazul unor devieri de rută predefintiă;

– vezi exact momentul și intervalele de timp în care mașina a fost folosită.

Astfel, gestionând eficient acești factori, vei reuși să reduci consumul de combustibil și să bifezi unul dintre cele mai mari costuri ale flotei tale.

2. Optimizezi eficient rutele șoferilor

Unul dintre cele mai importante beneficii ale monitorizării prin GPS este că îți permite să urmărești cu precizie rutele şi întârzierile vehiculelor flotei. Mai mult decât atât, vei programa rutele șoferilor tăi în cel mai avantajos mod.

Acest lucru îți oferă posibilitatea de a sesiza în timp real orice probleme cu rutele şi să poți lua măsuri pentru a le rezolva.

Astfel, reduci garantat timpii de livrarea, consumul de combustibil, eficientizezi timpul angajaților și eviți problemele spontane.

3. Descarci toate datele de la distanță

Un lucru obligatoriu și totuși greoi de realizat, este realizarea rapoartelor necesare.

Cu ajutorul monitorizării prin GPS, poți genera automat:

  • Raportul de ore lucrate;
  • Raportul de ore zi/noapte;
  • Raportul FAZ.

Este un lucru elementar în economia de timp, dar și de bani, întrucât în cazul unor controale în care aceste rapoarte lipsesc, sancțiunile sunt mari și categoric dorești să le eviți.

Cu atât mai mult, costurile reduse sunt evidente și în cazul FlimoGPS, unde ai acces la aceste servicii de calitate prețuri minime.

4. Analizezi comportamentul șoferului

De asemenea, cu ajutorul monitorizării prin GPS, poți urmări cu precizie, în timp real, viteza şi stilul de conducere al angajaților tăi.

Acest lucru te ajută să identifici orice probleme cu conducerea agresivă sau nesigură a șoferilor. Implicit, vei putea lua măsuri pentru a le rezolva, ceea ce poate ajuta la evitarea amenzilor, reducerea accidentelor şi a costurilor asociate acestora.

Cum să reduci costurile flotei cu ajutorul monitorizării prin GPS

Soluțiile noastre pentru reducerea costurilor flotei cu ajutorul monitorizării prin GPS

Să ai în vedere reducerea costurilor pentru flota ta este extrem de important. În acest mod, poți reduce timp și bani într-o cantitate considerabilă, reușind să le reinvestești în alți factori ce îți vor mări afacerea și îți vor asigura un loc de top pe piața de muncă.

Poți alege să reduci eficient costurile flotei tale și să îți gestionezi mult mai eficient angajații, pentru a te asigura că totul în afacerea ta funcționează la randament maxim.

FlimoGPS îți oferă pachetul de monitorizare GPS esențial pentru nevoile afacerii tale și pentru un management optim și cu rezultate pe termen lung.

Îți oferim pachetul de servicii al monitorizării prin GPS la costuri mici și te ajutăm să îți reduci cheltuielile flotei.

Mai mult decât atât, îți oferim aceste servicii FĂRĂ perioade contractuale, ca tu să fii liber de decizie și să poți folosi serviciul exact cât flota ta are nevoie.

Ești pregătit să îți schimbi afacerea? Contactează-ne acum pentru consultanță.

5/5 - (8 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?