FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Top 8 beneficii localizare GPS flotă vehicule

Alegerea unui serviciu de localizare GPS flotă vehicule este una dintre cele mai eficiente opțiuni pentru creșterea productivității flotei tale auto.

Indiferente de industria în care activezi, fie că deții camioane, autoutilitare, ATV-uri, mașini mici sau utilaje forestiere, agricole și de construcții, un sistem de localizare GPS flota vehicule este cea mai bună alegere pentru siguranța vehiculelor și angajaților tăi.

Ia în calcul bugetul pe care dorești să îl aloci și stabilește-ți clar nevoile principale ale afacerii tale.

În funcție de acest aspect, există multe opțiuni valabile pe piață ce îți vor satisface nevoile tale.

Urmărire în timp real printr-un sistem de localizare GPS flotă vehicule

Cu un sistem de localizare GPS, poți urmări vehiculele în timp real, ceea ce înseamnă că ești mereu la curent cu poziția lor exactă și cu activitatea desfășurată.

localizare gps flotă vehicule

Optimizarea rutelor

Prin analiza datelor de localizare GPS, poți identifica rutele cele mai eficiente pentru vehiculele tale, economisind timp și combustibil.

Acest lucru îți oferă posibilitatea de a gestiona mai eficient transporturile pe care le ai și să maximizezi eficiența operațiilor de transport.

Reducerea costurilor de combustibil

Prin identificarea și eliminarea traseelor ineficiente sau a comportamentului de conducere care duce la consum excesiv de combustibil, poți reduce semnificativ costurile.

Monitorizarea comportamentului șoferilor, a abaterilor de rută sau a conducerii agresive pot fi factori care să te ajute să reduci semnificativ din costurile aferente combustibilului.

În același timp, există anumite sisteme de localizare GPS flotă auto care au funcții directe de monitoriare a consumului de combustibil și prin care ai acces constant la cantitatea de rezervor din combustibil.

Creșterea siguranței

Un sistem de localizare GPS flotă auto nu este doar despre urmărirea vehiculelor; poate fi, de asemenea, folosit pentru a monitoriza comportamentul șoferilor, educând astfel un stil de condus mai sigur.

În același timp, faptul că ai acces constant la locația vehiculului, la traseul parcurs și la statusul acestuia, poți oricând să sesizezi anumite nereguli sau situații de ugență și să intervii punctual pentru soluționare,

Monitorizarea și gestionarea flotei la distanță

Indiferent unde te afli, poți accesa datele de localizare și informațiile despre flota ta de vehicule prin intermediul unei aplicații mobile sau a unei platforme online.

Aplicația oferită de FlimoGPS poate fi accesată de pe orice dispozitiv conectat la internet și îți permite un control ridicat asupra performanței flotei tale auto.

Eficientizarea proceselor administrative

Automatizarea rapoartelor și a altor procese administrative legate de gestionarea flotei auto poate economisi timp și resurse umane.

Un sistem eficient de localizare GPS flotă vehicule te poate ajuta să economisești foarte mult timp.

Într-o lume a digitalizării, știm cu toții cât este de important să automatizăm și să eficientizăm fiecare sarcină, pentru un randament cât mai mare.

localizare gps flotă vehicule

Gestionarea mai bună a timpilor de conducere

Pentru transportatorii care operează în industria transporturilor rutiere, localizarea GPS poate ajuta la respectarea legislației privind timpul de conducere și odihna, evitând astfel amenzi și penalizări.

Sistemul de localizare GPS flotă auto îți generează rapoarte despre activitatea șoferilor, timpul de lucru și de odihnă sau istoricul traseului și a kilometrilor.

În funcție de tipul de echipament de monitorizare GPS ales vei putea să analizezi mai multe tipuri de statistici și date, în funcție de nevoile pe care le ai.

Îmbunătățirea relațiilor cu clienții

Furnizarea informațiilor precise despre locația și starea livrării poate consolida relațiile cu clienții, construind încredere și loialitate prin transparență și fiabilitate.

Faptul că ai un control mai mare asupra activității flotei tale auto, faptul că știi exact în ce stadiu este fiecare transport ori locația fiecărei vehicul, te va ajuta să oferi încredere clienților tăi și să crești semnificativ.

În acelaști timp, chiar și dacă închiriezi mașini sau ATV-uri, faptul că oferi siguranță clienților tăi este un mare plus pe care îl oferi și care îți va crește imaginea afacerii tale.

Serviciu de localizare GPS flotă vehicule

FlimoGPS îți pune la dispoziție un serviciu de monitorizare GPS performant, dar la unul dintre cele mai mici prețuri din România – doar 3.5 euro / lună!

Contactează-ne acum și află mai multe!

5/5 - (3 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?