FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

5 avantaje localizare flotă prin GPS

Dacă și tu îți dorești să crești controlul asupra activității vehiculelor tale și să poți reduce din cheltuieli, un sistem de localizare flotă prin GPS este alegerea cea mai potrivită.

Cu o investiție minimă, poți începe să vezi reduceri de cheltuieli pe termen lung și o creștere semnificativă a calității serviciilor tale.

Acest lucru se va întâmpla dacă alegi să investești într-un sistem de localizare flotă prin GPS, care îți va asigura control și eficiență în raport cu gestionarea flotei tale auto.

În acest articol, îți vom prezenta 5 dintre cele mai importante avantaje pentru care trebuie să alegi sistemul de localizare flotă prin GPS.

Experții FlimoGPS îți stau la dispoziție cu orice întrebări ai în plus și suntem alături de tine – cu prețuri mici și beneficii mari.

localizare flotă prin GPS

1.Ai control total, în orice moment

Prin serviciul de localizare flotă prin GPS, nu va mai trebui să-ți faci griji cu privire la locația vehiculelor tale.

Prin intermediul aplicației FlimoGPS pentru localizare flotă prin GPS, poți afla instantaneu unde se află fiecare mașină din flota ta. Asta înseamnă că nu trebuie să mai ghicești și să întrebi. Informația este în mâinile tale.

2. Monitorizare comportament șofer

Uneori, stilul de conducere al șoferilor tăi poate avea impact asupra consumului de combustibil.

Mai mult decât atât, poate duce la amenzi de viteză sau spre o deteriorare mai rapidă a vehiculelor tale.

Cu un sistem de localizare flotă prin GPS potrivit pentru nevoile afacerii tale, poți să monitorizezi mai eficient stilul de conducere al șoferilor tăi și să reduci din cheltuielile aferente.

3. Te asiguri că vehiculele tale sunt în siguranță

Cu sistemul de localizare flotă prin GPS, poți să vezi traseul efectuat pentru fiecare dintre vehiculele flotei tale auto.

În același timp, ai acces continuu la locația vehiculelor tale și statusul acestora.

Când alegi să crești controlul asupra flotei tale auto, vei începe să vezi reduceri de cheltuieli, dar și să începi să oferi servicii precise și prompte clienților tăi.

Gestionarea mai eficientă a vehiculelor tale te va ajuta să reduci costurile de întreținere și să te bucuri de reduceri de cheltuieli pe termen lung.

4. Planificare îmbunătățită, productivitate crescută

Opțiunea de a planifica rute mai inteligente și mai fezabile pentru șoferi este absolut necesară pentru a reduce timpul de realizare a transporturilor și de a reduce cheltuielile aferente consumului de combustibil.

Prin sistemul de localizare flotă prin GPS, vezi traseele efectuate de către fiecare șofer și poți adapta în timp real traseul în funcție de ambuteiaje, tipurile de drumuri sau cel pe care îl consideri cel mai eficient pentru acel transport.

În acest mod, planifici mult mai eficient transporturile și poți oferi servicii calitative, realizate în timpul promis și mai ales, profesionale.

5. Oferi o experiență mai bună clientului

Rapiditatea este cheia într-o lume în mișcare rapidă.

Cu serviciul de localizare flotă prin GPS, poți oferi clienților estimări precise ale timpilor de livrare.

Poți efectua transporturile în timpul promis și poți evita orice abatere de la traseu pe care o face șoferul tău.

Astfel, clientul tău se va bucura de servicii rapide și serioase, fapt ce îți va crește imaginea pe piața transporturilor.

localizare flotă prin GPS

Sistem localizare flotă prin GPS ieftin

Poate nu vrei să arunci o groază de bani pe un serviciu de localizare flotă prin GPS, iar noi îți spunem că nici nu trebuie să faci asta.

Te poți bucura de funcționalitățile unui sistem de localizare flotă prin GPS la doar 3.5 euro/lună, alegând serviciile FlimoGPS.

Consultanții noștri îți vor oferi suportul necesar în alegerea echipamentului tău GPS și te poți bucura de o experiență profesională, la unul dintre cele mai avantajoase prețuri din țară.

În plus, ai montaj gratuit oriunde în România, pentru a scăpa de griji suplimentare.

Ai mai multe întrebări?

Ești pregătit să îți schimbi calitatea serviciilor?

Contactează-ne chiar acum!

5/5 - (3 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?