FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Cum pot ajuta datele telematice la optimizarea managementului unei flote?

În gestionarea unei afaceri de transport, intervin multe costuri adiționale nedorite, care la rândul lor implică mult timp pierdut. Optimizarea managementului unei flote se poate realiza prin colectarea datelor telematice prin intermediul unui sistem de monitorizare GPS eficient.

Costurile materiale și risipa de timp se produce în momentul în care gestiunea companiei nu funcționează bine. Optimizarea managementului unei flote are loc în momentul în care reușești să gestionezi consumul de combustibil și să eviți furtul acestuia, să poți vizualiza în timp real rutele șoferilor, viteza și stilul de conducere agresiv al acestora, dar și raportul de ore lucrate al angajaților tăi.

În acest sens, datele telematice îți pot crește automat afacerea și managementul acesteia, prin gestionarea eficientă a tuturor acestor factori. Un management calitativ asigură evitarea risipei de timp și bani.

FlimoGPS îți oferă posibilitatea pentru optimizarea managementului unei flote la un preț accesibil pentru un serviciu de monitorizare GPS de pe piața din România.

Cum pot ajuta datele telematice la optimizarea managementului unei flote?
Optimizarea managementului unei flote

Ce sunt datele telematice?

Datele telematice sunt informațiile colectate de la dispozitivele de monitorizare a vehiculelor și transmise prin intermediul tehnologiei de comunicații în timp real. Aceste date pot fi utilizate pentru a optimiza managementul unei flote prin oferirea unor informații detaliate despre vehiculele din flotă și modul în care sunt utilizate.

De exemplu, datele telematice pot oferi informații despre localizarea vehiculelor în timp real, viteza de deplasare, ruta pe care se află și alte aspecte importante. Acest lucru permite managerilor să vadă exact unde se află fiecare vehicul și să ia decizii informate despre modul în care sunt utilizate.

Cum ajută datele telematice la optimizarea managementului unei flote?

Utilizarea datelor telematice poate ajuta la optimizarea managementului unei flote prin mai multe moduri:

1. Eficientizarea rutelor: Sistemele de telematica permit companiilor sa monitorizeze in timp real poziția vehiculelor lor și să planifice rutele in mod optim. Acest lucru poate duce la o reducere a timpului petrecut in trafic si a costurilor cu combustibilul.

2. Monitorizarea performantei vehiculelor: Datele telematice pot fi utilizate pentru a monitoriza performanța vehiculelor din flotă, ceea ce poate ajuta la identificarea problemelor tehnice inainte ca acestea să devină grave. Acest lucru poate reduce costurile cu întreținerea și poate asigura o mai buna disponibilitate a vehiculelor.

3. Evitarea amenzilor de viteză: Datele telematice oferite de sistemul de monitorizare GPS îți oferă date în timp real despre viteza autovehiculelor din flota ta, fapt ce te ajută să gestionezi mai eficient stilul de condus al șoferilor și implicit să eviți amenzile de viteză.

4. Realizarea automată a rapoartelor necesare: Un aspect extrem de important din punct de vedere organizatoric este legat de gestionarea rapoartelor orelor lucrate ale șoferilor; acest lucru te ajută să maximizezi potențialul de muncă al angajaților tăi, dar și să te asiguri că s-au odihnit suficient și rapoartele aferente sunt în regulă.

5. Localizare în timp real: O gestionare eficientă a problemelor de pe traseu este reprezentată de vizualizarea în timp real a locației exacte a autovehiculului; în acest fel poți localiza, la nevoie, cel mai apropiat service, cele mai bune rute ocolitoare pentru ambuteiajele apărute, dar și opririle sau deraierile șoferilor.

Cum pot ajuta datele telematice la optimizarea managementului unei flote?
Optimizarea managementului unei flote

Soluțiile noastre pentru optimizarea managementului unei flote

Optimizarea managementului unei flote se realizează cel mai eficient prin alegerea sistemului de monitorizare GPS potrivit pentru afacerea ta, cu scopul de a economisi timp și bani și a obține rezultate eficiente.

Astfel, FlimoGPS îți oferă serviciul de monitorizare GPS la un preț accesibil în România, incluzând:

  • Localizare în timp real;
  • Vizualizare rută;
  • Alertă tensiune scăzută:
  • Kilometri parcurși;
  • Foaie de parcurs;
  • Înregistrare viteză;
  • Raport ore lucrate;
  • Raport ore zi/noapte;
  • Generare FAZ.

Te-ai hotărât? Contactează-ne acum pentru a beneficia de o ofrtă avantajoasă!

5/5 - (1 vote)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?