FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Beneficii management flotă auto

Afacerile din România din domeniul transportului se confruntă adesea cu partea de management flotă auto și gestionare a afacerii, întrucât este un domeniu în care apar mereu probleme spontane, dificultăți greu de gestionat. Cu atât mai mult, simplele ambuteiaje sau accidente care se întâmplă în mod firesc pe drumuri sunt lucruri ce încetinesc transporturile și cresc semnificativ costurile managerului firmei.

E un lucru perfect normal, iar cu puțin efort, poți reuși să implementezi un management flotă auto practic, care să te ajute să eficientizezi întreg procesul de gestionare a afacerii.

Principalul serviciu de îmbunătățire a unui management flotă auto este serviciul de monitorizare GPS, prin care îți poți asigura cele mai elementare sarcini și îți poți rezolva cele mai des apărute probleme.

Însă cum totul trebuie făcut pas cu pas, astăzi îți prezentăm tot ai nevoie să știi despre beneficiile și implementarea unui management flotă auto prin serviciile de monitorizare GPS.

beneficii management flotă auto
Beneficii management flote auto

Ce este management flotă auto?

Un management de flotă auto reprezintă contractarea unor servicii către firme autorizate prin ajutorul cărora să îți poți gestiona mai eficient flota ta de mașini și toate demersurile normale implicate în acest tip de afacere.

De asemenea, poți să îți îmbunătățești managementul flotei tale auto și prin contractarea unor servicii specifice, pentru a putea să îți gestionezi mai eficient întregul demers administrativ – precum serviciul de monitorizare GPS, al căror avantaje ți le vom prezenta mai jos.

Cum îl poți implementa în afacerea ta?

Poți implementa un management pentru flota ta într-un mod simplu și rapid. Cum spuneam anterior, cel mai important aspect este alegerea serviciului de monitorizare GPS.

Trebuie să ții cont în alegerea acestui sistem de monitorizare GPS de nevoile afacerii tale, suma de bani pe care dorești să o investești, numărul mașinilor din flota ta auto și numărul angajaților.

În funcție de nevoile afacerii tale, îți alegi serviciul de monitorizare GPS cel mai potrivit pentru managementul flotei tale auto.

Noi îți oferim serviciile de monitorizare GPS FlimoGPS, la prețuri avantajoase și la un nivel de calitate superior, ca tu să poți implementa eficient management flotă auto.

Care sunt beneficiile unui management de flotă auto?

Cu siguranță, înainte de a realiza o nouă investiție, vrei să știi care sunt beneficiile acesteia. Beneficiile unui management flotă auto implementat cu ajutorul monitorizării GPS sunt extrem de importante pentru o creștere a nivelului afacerii tale:

– reduci costurile flotei auto;

– gestionezi eficient angajații prin vizualizarea în timp real a locației mașinilor;

– gestionezi mult mai eficient partea administrativă prin descărcarea rapoartelor de ore lucrate și a raportului FAZ;

– realizezi eficient traseele pentru șoferi;

– eviți amenzile prin vizualizarea în timp real a vitezei cu care circulă șoferul;

– poți monta echipamentele pe orice tip de vehicul;

– ai acces la informații atât de pe calculator, cât și de pe telefon prin intermediul aplicației FlimoGPS;

– poți vedea în timp real ambuteiaje, drumuri închise sau accidente și poți schimba traseul șoferului mașinii.

beneficii management flotă auto
Beneficii management flote auto

Soluția noastră pentru a îmbunătăți managementul flotei auto

FlimoGPS îți oferă serviciile calitative și de bază pentru un management flotă auto care să îți garanteze o gestionare eficientă și un randament ridicat al angajaților.

Serviciile noastre sunt la la prețuri mici pentru piața din România, iar pentru toate echipamentele ai garanție 12 luni.

În același timp, îți oferim serviciile de monitorizare GPS FĂRĂ perioade contractuale, pentru că știm cât de mult contează acest aspect pentru gestionarea afacerii și evitarea obligațiilor implicite.

Dacă îți dorești un management flotă auto eficient și care să îți asigure o flotă organizată și care să funcționeze la standarde ridicate pentru clienții tăi, FlimoGPS este aici să te ajute.

Te-ai hotărât? Contactează-ne acum!

5/5 - (13 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?