FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Cum poți crește eficiența unei flote prin intermediul localizării GPS

Eficientizarea unei flote poate fi realizată prin utilizarea tehnologiei localizării GPS. Această tehnologie poate oferi informații importante despre locația vehiculelor din flotă, permițându-le conducătorilor să aleagă rutele cele mai scurte și mai rapide pentru a ajunge la destinație.

Localizarea GPS este o variantă optimă, eficientă și rapidă pentru o gestionare mult mai eficientă a afacerii tale de transport. Mai mult decât atât, serviciul de monitorizare GPS a flotei auto poate fi pentru tine și o variantă avantajoasă, dacă alegi serviciile FlimoGPS.

Astăzi îți vom spune despre cum poți crește eficiența unei flote prin intermediul localizării GPS.

eficientizarea flotei auto prin intermediul localizarii gps
Cum poți crește eficiența unei flote prin intermediul localizării GPS

1. Afli informații în timp real despre angajații tăi

Serviciul de localizare GPS îți va furniza informații în timp real, precum locația exactă a vehiculului, viteza de deplasare, ruta de deplasare, alertă de tensiune și kilometri parcurși.

Astfel, ai în vedere factorii care îți influențează direct activitatea flotei. În acest sens, poți crește eficiența afacerii, gestionând mai eficient.

Locația exactă a mașinii este importantă în organizarea flotei, dar și în gestionarea promptă situațiilor neașteptate.

2. Vezi în timp real viteza mașinii și poți evita condusul agresiv al șoferilor

Condusul agresiv al șoferilor este adesea o cauză a consumului mărit ori a defecțiunilor neprevăzute. Deși este un detaliu poate greu de luat în vedere, cu sistemul de localizare GPS flotă ai acces la informații și poți gestiona comportamentele de condus angajaților tăi.

Prin sistemul de localizare GPS al FlimoGPS, ai acces la viteza cu care circulă fiecare șofer din flotă și te asiguri că eviți amenzile, accidentele și comportamentul agresiv de conducere al șoferilor.

3. Crești eficiența comunicării dintre șoferi și dispeceri

Prin intermediul localizării GPS asiguri îmbunătățirea comunicării intre conducătorii vehiculelor si biroul de dispoziție, permițându-le să își coordoneze activitățile și să ia decizii mai rapide și mai informate.

De exemplu, dacă un vehicul din flotă are o problemă mecanică și trebuie să fie transportat la un service auto, poți utiliza sistemul de localizare GPS pentru a identifica cel mai apropiat service auto și a-l redirecționa spre acesta, economisind timp și combustibil.

4. Economisești timp și bani

Sistemul de localizare GPS poate fi utilizat pentru a monitoriza și optimiza rutele vehiculelor din flotă, permițându-le dispecerilor să aleagă cele mai scurte si mai rapide rute.

Astfel, vizualizarea eventualelor ambuteiaje, a drumurilor blocate sau a altor probleme apărute pot fi vizualizate și comunicate, în așa fel încât șoferul autovehiculului să poate salva timp și combustibil prin schimbarea rutei.

Acest lucru poate ajuta la economisirea de timp și combustibil, ceea ce poate contribui la creșterea eficienței flotei.

5. Ai în evidență rapoartele șoferului

Un aspect deosebit de important pentru eficiența activității flotei auto este să știi mereu timpul de lucru și de odihnă al șoferului, pentru a ști că (1) șoferul are pauzele aferente făcute și (2) timpul este folosit la maximum.

Sistemul de localizare GPS îți generează automat rapoartele de ore lucrate, raportul de ore zi/noapte și raportul FAZ. În acest mod, vei putea gestiona eficient programul de muncă al conducătorului de autovehicul, asigurându-te de siguranța și totodată randamentul angajatului.

eficientizarea flotei auto prin intermediul localizarii gps

Cum poți obține aceste beneficii prin intermediul localizării GPS?

Ca să te asiguri că îți gestionezi eficient afacerea și ai în vedere aspectele esențiale ale flotei auto, sistemul localizării GPS este extrem de important.

Toate aceste beneficii oferite de către sistemul de monitorizare GPS le poți avea cu ajutorul FlimoGPS la un preț accesibil pentru piața din România.

Pentru că știm cât de importante sunt toate aspectele din afacerea ta, îți oferim consultanță și toate serviciile prezentate mai sus FĂRĂ perioade contractuale.

Contactează-ne acum și încearcă serviciile FlimoGPS!

5/5 - (2 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?