FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

4 avantaje localizare flotă prin GPS

În domeniul transportului, monitorizarea GPS este esențială în ceea ce privește activitatea de localizare flotă prin GPS.

Este important să poți avea acces constant asupra informațiilor flotei tale auto. Indiferent de tipurile de vehicule pe care le gestionezi (camioane, mașini, ATV-uri, utilaje agricole sau altele) alegerea unui sistem GPS pentru localizare flotă auto este cea mai bună opțiune pentru a-ți gestiona eficient afacerea.

Utilizarea sistemului GPS poate avea un impact semnificativ asupra eficienței și productivității activităților de gestionare a flotei. 

În acest articol, îți vom prezenta 4 dintre cele mai importante avantaje în ceea ce privește localizare flotă prin GPS.

localizare flotă

1. Monitorizarea în timp real a vehiculelor

Cu ajutorul sistemului de localizare flotă GPS, poți urmări în timp real mișcarea vehiculelor din flota ta. 

În acest mod, vei avea întotdeauna informații actualizate despre locația exactă a fiecărui vehicul și vei putea controla mai eficient activitatea acestora.

Acest lucru îți permite să gestionezi mai eficient traseele și să răspunzi rapid la orice schimbare sau eveniment neașteptat. De exemplu, poți redirecționa un vehicul către o altă destinație pentru a evita traficul sau poți oferi asistență rapidă în caz de urgență.

Prin FlimoGPS, ai acces la aplicația noastră continuu, indiferent de moment sau motiv. Poți să controlezi datele transmise oricând, pentru a scăpa de grijile și stresul aferent.

2. Optimizarea rutelor și reducerea costurilor

Sistemul GPS poate calcula rutele optime pentru fiecare vehicul din flota ta, luând în considerare factori precum traficul, distanța și timpul estimat de sosire. 

Prin urmare, vei putea optimiza traseele și reduce costurile de combustibil, în timp ce vei crește eficiența operațională a flotei tale. De asemenea, prin monitorizarea consumului de combustibil și a modului de conducere, poți identifica și aborda comportamentele ineficiente, precum viteza excesivă sau accelerarea bruscă, care pot duce la creșterea consumului de combustibil și a costurilor de întreținere.

În acest sens, reduci costurile și te asiguri că vehiculele tale sunt folosite corespunzător, evitând problemele mecanice apărute constant.

3. Îmbunătățirea siguranței șoferilor și a vehiculelor

Sistemele GPS pentru localizare flotă au incluse în pachete multiple funcționalități suplimentare, în funcție de tipul acestuia și firma furnizoare.

Este important ca atunci când alegi funcțiile pentru localizare flotă, ține cont de nevoile afacerii tale și analizează raportul între calitatea și cantitatea funcționalităților și prețul acestora.

Câteva dintre cele mai folosite funcționalități, în deoseb în cazul companiilor mici, sunt:

– înregistrare viteză;

– vizualizare rută;

– alerte de tensiune;

– kilometri parcurși;

– foaie de parcurs;

– localizare în timp real;

– raport ore lucrate;

– raport ore zi/noapte;

– generare FAZ.

Astfel, ai acces la monitorizarea comportamentului șoferilor și poți primi alerte în timp real în cazul în care șoferii depășesc limitele de viteză sau au conduita nesigură.

Prin urmare, poți interveni prompt și poți oferi instruire sau feedback pentru a promova conducerea sigură. De asemenea, în cazul în care un vehicul este furat, localizarea prin GPS facilitează recuperarea rapidă a acestuia, reducând pierderile și timpul de inactivitate al flotei.

localizare flotă

4. Îmbunătățirea serviciilor clienților

Un alt avantaj important al localizării prin GPS este capacitatea de a oferi clienților informații precise despre stadiul livrărilor sau sosirea estimată a vehiculelor. 

Prin intermediul unei aplicații cu acces nelimitat, poți să controlezi activitatea angajaților și vehiculelor, stadiul transportului în cazul activității de transport marfă, dar și gestionarea modului de folosire a vehiculelor în cazul în care închirierezi mașini.

Soluția FlimoGPS pentru localizare flotă prin GPS

FlimoGPS îți oferă consultanță gratuită, pentru a alege cele mai potrivite funcținalități pentru nevoile tale.

Îți punem la dispoziție echipamente profesionale la unele dintre cele mai avantajoase prețuri din țară, pentru a putea să gestionezi modul de localizare flotă auto în cel mai optim mod pentru creșterea afacerii tale.

Contactează-ne acum pentru a afla toate informațiile de care ai nevoie!

5/5 - (9 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?