FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Beneficiile unui sistem urmărire auto prin GPS

În gestionarea mai eficientă a firmei tale de transport, un sistem urmărire auto prin GPS va duce la îmbunătățiri semnificative a calității și promptitudinii serviciilor tale.

Există multe opțiuni pe piață, dar și mai multe funcționalități ale echipamentului GPS pe care le poți alege atunci când vrei să implementezi un serviciu de monitorizare GPS la tine în companie.

Acesta aduce cu sine numeroase beneficii, de la creșterea eficienței operațiunilor și economii de costuri până la îmbunătățirea siguranței șoferilor și a mărfurilor transportate. Cu un astfel de sistem, vei fi în măsură să te diferențiezi în piața competitivă a transportului și să oferi un serviciu de încredere clienților tăi.

sistem urmarire auto prin GPS

1. Optimizarea rutelor

Sistemul GPS poate calcula rutele cele mai eficiente pentru șoferii tăi, evitând traficul dens sau drumurile în lucru. Aceasta nu doar economisește timp, ci și combustibil, contribuind la reducerea costurilor operaționale.

Localizarea în timp a vehiculelor tale te va ajuta să anticipezi timpul pentru fiecare comandă, dar și să alegi cele mai optime trasee pentru a economisi timp și combustibil.

2. Managementul mai bun al întreținerii vehiculelor

Sistemul GPS poate înregistra date esențiale despre starea vehiculelor tale, cum ar fi kilometrajul, istoricul mentenanței și notificări pentru revizii periodice.

Acest lucru poate preveni defecțiunile majore si reduce timpul de inactivitate al vehiculelor. Fapt ce va duce la reducerea costurilor și rezolvarea mult mai promptă a problemelor.

3. Raportare automată

Un sistem urmărire auto prin GPS poate genera rapoarte automate legate de performanța vehiculelor și a șoferilor, inclusiv timpii de conducere, timpul petrecut în opriri, distanțele parcurse și multe altele.

Aceste rapoarte pot fi extrem de utile pentru analiza și luarea de decizii informate.

Această funcționalitate o regăsiți la marea majoritate a echipamentelor GPS, dar este important să verifici cu atenție exact raportul dintre beneficii și preț la fiecare ofertă.

sistem urmarire auto prin GPS

4. Creșterea siguranței

Siguranța vehiculelor și a mărfurilor transportate este esențială. Sistemul de urmărire auto prin GPS îți permite să monitorizezi comportamentul șoferilor, să identifici problemele legate de viteză sau de oprirea nedorită.

În plus, poți să stabilești geozone în care să limitezi traseele vehiculelor, pentru a fi alertat atunci când acestea sunt încălcate.

5. Eficiența operațiunilor

Cu date precise despre traseele parcurse, timpul de staționare și alte aspecte legate de activitatea vehiculelor, poți optimiza programarea și gestionarea flotei tale. Aceasta duce la o mai mare eficiență a operațiunilor și la economii de timp și resurse.

6. Evitarea amenzilor

Cu un sistem urmărire auto prin GPS viteza cu care circulă șoferii tăi este înregistrată și le poți atrage atenția pentru a evita amenzile de viteză.

În plus, un sistem de urmărire auto prin GPS crește controlul pe care îl ai asupra șoferilor și a modului de utilizare a vehiculelor tale, fapt ce îți va crește calitatea administrării afacerii tale.

sistem urmarire auto prin GPS

Sistem urmărire auto prin GPS de la FlimoGPS – prețuri mici, beneficii multe

FlimoGPS îți pune la dispoziție un sistem urmărire auto prin GPS performant, la unul dintre cele mai avantajoase prețuri din România, pentru a te bucura de servicii de monitorizare GPS fără să fii nevoit să dai o grămadă de bani.

Cu echipamentul de monitorizare GPS FlimoGPS, beneficiezi de:

  • Înregistrare viteză;
  • Localizare în timp real;
  • Alerte de tensiune;
  • Număr total de kilometri;
  • Traseu parcurs;
  • Foaie de parcurs;
  • Raport ore lucrate;
  • Raport ore zi/noapte;
  • FAZ.

În plus, îți oferim montaj gratuit, oriunde în România, pentru a scăpa de griji și costuri suplimentare care nu sunt necesare.

Este important să faci alegerea potrivită atunci când ești în căutarea unui sistem urmărire auto prin GPS. Analizează raportul dintre beneficiile oferite și prețul acestuia, pentru a nu investi mai mulți bani decât e nevoie pentru necesitățile firmei tale.

Cu FlimoGPS, ai servicii FĂRĂ perioade contractuale, la doar 3.5 euro / lună.

Vrei să afli mai multe? Contactează-ne acum!

5/5 - (1 vote)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?