FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

5 beneficii monitorizare flotă prin GPS

Flota auto este uneori foarte greu de gestionat, iar toate procedurile administrative, urmărirea transporturilor și eficiența șoferilor sunt factori care influențează cel mai mult reușita unei firme. Aceste aspecte pot fi foarte mult îmbunătățite prin monitorizare flotă prin GPS.

Ca și manager de flotă auto, ai nevoie de o bună organizare și o siguranță a activității șoferilor tăi, dar mai ales siguranța utilizării și localizării în timp real al vehiculelor.

Prin localizarea vehiculelor tale și pachetul de monitorizare flotă prin GPS vei putea să previi furturile, devierea traseului, furturile de combustibil, accidentele, condusul agresiv, dar și altele.

În acest articol îți vom prezenta care sunt beneficiile implementării de unui sistem de localizare flotă prin GPS, pentru a putea fi informat cu privire la viitoarele tale alegeri.

monitorizare flotă prin GPS

1. Creșterea eficienței operaționale

Prin urmărire flota prin GPS vei reuși să realizezi o mai bună gestionare a rutelor și a timpilor de transport.

Dispecerii pot redirecționa șoferii spre cele mai scurte și mai rapide rute, evitând astfel traficul dens sau drumurile cu probleme. Aceasta reduce timpul de transport și costurile asociate cu combustibilul, întreținerea vehiculelor și plata orelor suplimentare de muncă.

Mai mult decât atât, în funcție de serviciul de monitorizare flotă prin GPS pe care îl alegi, vei avea posibilitatea de a accesa rapoartele de lucru ale șoferilor, pentru a putea gestiona mult mai eficient activitatea acestora.

2. Ai garantată siguranța vehiculelor și a șoferilor

Prin localizarea în timp real al vehiculului, vei putea evita devierile de traseu, blocajele în trafic, furturile vehiculului, ori ai posibilitatea de a interveni rapid în cazul unui accident.

Prin urmărirea vitezei și a comportamentului la volan, se pot identifica și aborda comportamentele nesigure ale șoferilor. Aceasta poate preveni accidentele de circulație și reduce costurile asociate cu reparațiile vehiculelor, plata asigurărilor și alte daune.

Prin serviciul de monitorizare flotă GPS scapi de multe griji și probleme și asiguri eficiența șoferilor tăi.

3. Îmbunătățirea serviciului pentru clienți

Accesând serviciul de urmărire flotă prin GPS vei ajuta la îmbunătățirea serviciului pentru clienți prin urmărirea vehiculelor și a transporturilor.

Vei putea vedea oricând în timp real starea vehiculului și locația acestuia, reușind să aproximezi un timp optim de finalizare a transportului, oferind clienților tăi promptitudine și profesionalism.

4. Reducerea costurilor

Cu ajutorul serviciului de urmărire flotă prin GPS asiguri reducerea costurilor prin urmărirea consumului de combustibil, a rutelor și a timpilor de conducere. În acest sens, vei salva mulți bani și vei reuși să ai o mai mare gestionare a modului de folosire a vehiculelor și a realizării transporturilor.

În plus, prin prevenirea accidentelor și reducerea daunelor, se pot economisi costurile asociate cu reparațiile, asigurările și alte daune.

5. Creșterea productivității

Productivitatea este foarte importantă în cazul unei flote auto, întrucât timpul este foarte important când vorbim de realizarea transporturilor.

Cu ajutorul sistemului de localizare flotă prin GPS poți elimina timpii morți realizați prin o comunicare slabă sau trasee făcute necorespunzător. În acest sens, poți îmbunătăți modul de comunicare a angajaților și o gestionare mult mai eficientă a vehiculelor și șoferilor. Acest lucru poate duce la creșterea încasărilor și a profitului.

localizare flotă prin GPS

Soluția FlimoGPS pentru monitorizare flotă prin GPS

FlimoGPS îți oferă serviciul de monitorizare flotă prin GPS la prețuri avantajoase, de la experți în domeniul transportului.

Îți punem la dispoziție servicii profesionale, aplicația FlimoGPS disponibilă de pe orice tip de dispozitiv și la orice oră, consultanță GRATUITĂ și FĂRĂ perioade contractuale.

Dacă ai nevoie să alegi un serviciu de localizare flotă GPS, trebuie să știi cât de multe beneficii îți poate aduce și cât de mult îți poate îmbunătăți activitatea firmei.

Consultanții FlimoGPS îți oferă sprijin de specialitate și îți asigură reușita implementării monitorizării GPS.

Te-ai hotărât să achiziționezi un serviciu de monitorizare flotă prin GPS? Contactează-ne acum!

5/5 - (5 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?