FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

De ce trebuie să instalezi un sistem urmărire auto?

Știm cât de greu poate fi să îți gestionezi afacerea fără un sistem urmărire auto potrivit nevoilor tale.

Poate nu știi încă foarte multe despre complexitatea serviciilor de monitorizare GPS sau ești în căutarea celui mai potrivit sistem urmărire auto pentru firma ta.

Alegerea serviciului de monitorizare GPS potrivit este importantă pentru a crește calitatea serviciilor pe care le oferi.

Fie că ai o flotă auto de mașini, fie că ai una de camioane, un sistem urmărire auto potrivit

Oricum ar fi, îți prezentăm în acest articol de ce ar trebui să instalezi un sistem urmărire auto și ce beneficii semnificative îți aduce acesta.

sistem urmărire auto

1. Monitorizarea în timp real a flotei auto

Cu un sistem urmărire auto, vei avea posibilitatea să monitorizezi locația vehiculelor tale în timp real. Acest lucru îți oferă o imagine clară a poziției fiecărui vehicul în orice moment, ceea ce te ajută să optimizezi rutele și să eviți situațiile de trafic sau blocajele.

Controlul ridicat asupra locației și statusului fiecărui vehicul îți permite să eviți devierile de traseu și să gestionezi mai eficient orice problemă apărută.

2. Gestionarea eficientă a rutei

Un sistem urmărire auto îți permite să alegi rutele cele mai rapide și mai eficiente pentru fiecare transport. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar reduce și costurile cu carburantul și întreținerea vehiculelor.

Odată ce ai un acces mult mai ridicat asupra traseelor efectuate de către șoferii tăi, vei putea să alegi cele mai bune opțiuni de rute pentru a economisi timp și combustibil.

În acest mod, vei crește calitatea serviciilor tale și te vei asigura că șoferii tăi sunt responsabili și respectă ceea ce este necesar.

3. Reducerea riscului de furt

Odată ce ai acces non-stop la locația vehiculului tău, vei putea să reduci riscul de a fi furat sau de a fi folosit neautorizat.

Inclusiv folosirile neautorizate pot duce la costuri suplimentare semnificative sau riscuri majore. Prin alegerea unui sistem urmărire auto, vei reduce aceste riscuri și vei putea controla mult mai eficient locația vehiculelor tale.

4. Managementul eficient al timpului de lucru al șoferilor

Prin monitorizarea vehiculelor și a rutelor, poți să optimizezi programul de lucru al șoferilor, te asiguri  că aceștia respectă limitele de timp și pot să-și planifice opririle în mod corespunzător.

În cazul FlimoGPS, ai acces la:

  • Raport ore lucrate;
  • Raport ore lucrate zi/noapte;
  • Generare FAZ.

În acest mod, reduci riscul amenzilor și te asiguri că șoferul tău ia pauzele necesare și lucrează în conformitate cu programul.

sistem urmărire auto

5. Îmbunătățirea relației cu clienții

Sistemele de urmărire auto permit transmiterea automată a notificărilor și a actualizărilor privind starea transportului către clienți. Acest nivel de comunicare îmbunătățește relația cu clienții și crește satisfacția acestora.

Este important să alegi un sistem urmărire auto în concordanță cu nevoile companiei tale.

Nu este necesar să investești foarte mulți bani într-un sistem de urmărire GPS, mai ales dacă flota ta de mașini este una mai mică și nu ai nevoie de un sistem foarte complex.

Alături de FlimoGPS, ai echipament GPS pentru doar 3.5 euro / lună, cu funcționalități necesare pentru a-ți gestiona mult mai optim flota ta auto.

6. Analiza datelor

Datele adunate de echipamentele GPS pot fi analizate pentru a reduce costurile și a menține vehiculele într-o stare mult mai bună.

Monitorizarea comportamentului șoferilor ajută la o întreținere mai bună pe termen lung a vehiculelor, deoarece un stil de condus agresiv va duce la o deteriorare mai rapidă a mașinii.

Analiza rapoartelor și a datelor generate de către un sistem urmărire auto îți va permite să iei măsuri administrative pentru a-ți îmbunătăți calitatea serviciilor.

Sistem urmărire auto FlimoGPS – prețuri mici, beneficii mari

Serviciul de monitorizare GPS oferit de FlimoGPS îți oferă beneficii multiple, pentru doar 3.5 euro/lună.

În plus, îți oferim montajul gratuit oriunde în România, dar și garanție de 12 de luni pentru echipamentele GPS FlimoGPS.

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe detalii!

Rate this post

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?