FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

Care sunt avantajele unui dispozitiv urmărire mașină?

În era tehnologiei avansate, un dispozitiv urmărire mașină a devenit o parte crucială a gestionării parcului auto și a oferirii siguranței șoferilor și pasagerilor.

Acest dispozitiv urmărire mașină este un echipament electronic conceput pentru a furniza informații în timp real despre locația și starea vehiculelor.

De la companii de transport și logistică până la proprietari de mașini personale, utilizarea acestor dispozitive aduce numeroase avantaje semnificative.

Indiferent că închiriezi mașini în sistem rent-a-car, deții o mașină în leasing, închiriezi mașini pentru șoferi Bolt, Uber și Glovo sau doar vrei să ai siguranță asupra utilizării mașinii personale, un dispozitiv urmărire mașină precum cel de la FlimoGPS este alegerea perfectă. Ai prețuri mici, dar toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru o astfel de afacere.

dispozitiv urmarire masina

1. Localizare în timp real

Pentru a crește semnificativ siguranța mașinii, accesul non-stop la locația vehiculului tău poate fi un factor care să te scape de foarte multe griji.

Indiferent de sistemul în care îți închiriezi mașina, accesul la locația acestuia este esențială pentru a-ți menține în siguranța vehiculul.

Ai acces la:

  • Locația în timp real;
  • Traseul realizat;
  • Kilometri parcurși;

În acest mod, înregistrezi ușor numărul de kilometri efectuați de către clientul tău și ai totul clar și precis pentru o colaborare eficientă.

În același timp, eviți situațiile neplăcute, precum furturile sau poți interveni rapid în cazul unor accidente.

2. Control asupra utilizării mașinii

În acest sens, ai acces în aplicația FlimoGPS la:

  • Viteza de conducere;
  • Raport de ore lucrate;
  • Foaie de parcurs;
  • Alerta tensiune scăzută;

Cu acești factori, crești controlul tău asupra modului în care mașina este utilizată.

Fie că o închiriezi prin sistem rent-a-car ori unor curieri Glovo sau șoferi Bolt/Uber, accesul la aceste detalii te va ajuta să gestionezi mai eficient mentenanța vehiculului și să te asiguri că este folosită corect.

3. Evitarea furturilor

Odată ce asiguri o localizare continuă a vehiculelor tale, te asiguri de zona în care acestea circulă și vei putea acționa rapid în cazul unor potențiale furturi.

În aplicația FlimoGPS ai acces 24/7, de pe orice dispozitiv conectat la internet, indiferent unde te afli. În acest mod, nu vei avea niciodată probleme în localizare vehiculelor tale, odată ce ai instalat un dispozitiv urmărire mașina.

Faptul că poți interveni în situații limită este un factor foarte important pentru o colaborare eficientă pe termen lung.

4. Creșterea eficienței operaționale

În funcție de modul în care ai stabilit împreună cu clientul tău că va realiza plata pentru închirierea mașinii, un dispozitiv urmărire mașina te ajută să contorizezi timpul de folosire a mașinii, numărul de kilometri efectuați, dar și traseul parcurs de acesta.

Este un avantaj să folosești un sistem de urmărire mașină prin GPS precis și care să îți ofere funcționalitățile necesare pentru a avea rezultate bune pe termen lung.

Nu este ușor să închiriezi mașini și nu ști niciodată ce se poate întâmpla cu vehiculul tău odată ce l-ai dat unui client.

Asigură-te că totul este în regulă cu un dispozitiv urmărire mașina eficient.

5. Conformitate legală

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect pe care vi-l prezentăm în acest articol se referă la conformitatea legală pe care o aveți de îndeplinit prin montarea unui dispozitiv urmărire mașină.

Chiar dacă închiriezi mașini pentru șoferi Bolt/Uber/Glovo sau ai o mașină în leasing, ești constrâns legislativ să deții un dispozitiv de urmărire auto.

Acest lucru îți va aduce doar beneficii, dacă faci alegerea corectă în ceea ce privește un sistem de urmărire auto.

dispozitiv urmarire masina

Dispozitiv urmărire mașină FlimoGPS – prețuri mici, beneficii mari

Totuși, nu trebuie să dai foarte mulți bani pentru a monta un dispozitiv urmărire auto pe mașinile tale, indiferent că sunt de închiriat, în leasing sau sunt mașini personale.

Echipamentele GPS de la FlimoGPS au unele dintre cele mai avantajoase prețuri din țară și îți oferim tot suportul tehnic de care ai nevoie pentru a avea parte de cea mai bună experiență de monitorizare GPS.

Pentru doar 3.5 euro/lună, ai în pachet toate funcționalitățile de bază (dintre care enumerate mai sus) pentru a avea siguranță și confort în închirierea mașinilor tale.

Bonus: îți oferim montaj gratuit oriunde în România, direct la locația vehiculelor tale, pentru a scăpa de un stres suplimentar nefondat.

Ai mai multe întrebări? Vrei să îți montezi și tu un echipament GPS pe mașina ta?

Contactează-ne acum și află tot ce ai nevoie să știi!

5/5 - (5 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?