FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

5 avantaje ale unui dispozitiv urmărire mașină pentru rent-a-car

În industria de rent-a-car, este important să ai un control eficient asupra flotei de mașini pentru a te asigura că acestea sunt în siguranță și sunt utilizate în mod corespunzător. Un dispozitiv urmărire mașină este soluția perfectă pentru a avea control asupra flotei tale.

Monitorizarea GPS este tot mai des folosită în afacerile de închirieri mașini, motiv pentru care este important să te informezi care sunt beneficiile acestui serviciu și mai mult decât atât, să știi cum să îți alegi furnizorul potrivit pentru nevoile flotei tale.

În acest articol, vom explora cinci avantaje ale utilizării unui dispozitiv urmărire mașină în afacerea ta de rent-a-car.

dispozitiv urmărire mașină

1. Siguranță ridicată

Principala preocupare a celor care închiriază mașini este siguranța vehiculului lor și a pasagerilor.

Prin folosirea unui dispozitiv urmărire mașină, vei avea acces la locația în timp real a oricărui vehicul pe care îl închiriezi și traseul urmat de aceasta.

Mai mult decât atât, ai acces la kilometri parcurși, viteza de conducere, stilul de conducere al șoferului și poți primi alerte de tensiune, pentru a fi mereu informat cu starea mașinii tale.

În cazul unei situații de urgență sau a unui incident, cum ar fi un accident sau un furt, monitorizarea GPS poate fi extrem de utilă în localizarea rapidă a mașinii și în luarea măsurilor necesare.

2. Gestionarea eficientă a flotei

Prin montarea unui dispozitiv urmărire mașină pe vehiculele pe care le închiriezi, îți oferă o mai bună gestionare a managementului flotei tale.

Poți verifica, oricând în aplicație:

– locația în timp real;

– traseul și distanța parcursă;

– kilometri parcurși;

– statusul mașinilor;

– poți aproxima consumul de combustibil;

– raport ore folosire a vehiculului;

– înregistrare viteză;

Astfel, îți poți asigura întreținerea mașinilor tale și să le menții într-o stare bună pe termen lung, fapt ce îți va asigura creșterea afacerii.

3. Respectarea termenelor de închiriere

Prin monitorizarea mașinilor închiriate, poți verifica dacă clienții respectă termenele de închiriere și programările făcute.

Prin montarea unui dispozitiv urmărire mașină poți gestiona întârzie și organiza programările în cazul în care o mașină nu este returnată la timp sau există schimbări în program.

De asemenea, te poți asigura că mașina este folosită corespunzător și clienții tăi o folosesc într-un mod corect. Astfel, oferi o mai mare grijă și atenție asupra întreținerii mașinilor.

dispozitiv urmărire mașină

4. Reducerea riscului de furt

Un dispozitiv urmărire mașină poate fi un factor esențial pentru prevenirea și recuperarea mașinilor furate.

Dacă o mașină pe care ai închiriat-o este furată sau iese din afara geozonei prestabilite de tine, poți localiza vehiculul imediat și poți notifica autoritățile competente. Acest lucru poate duce la recuperarea rapidă a mașinii și la minimizarea pierderilor financiare.

5. Îmbunătățirea experienței clienților:

Prin oferirea opțiunii de monitorizare a GPS-ului mașinii închiriate, puteți oferi clienților încredere și un sentiment de siguranță mult mai puternic.

Acest lucru va duce la creșterea satisfacției clienților și la construirea unei relații de încredere cu aceștia.

Clienții se vor simți mult mai în siguranță alegând serviciile tale. Pe de altă parte, vor fi conștienți că modul de folosire a mașinii este verificat și deci, responsabilitatea acestora va fi mai mare.

dispozitiv urmărire mașină

Soluția FlimoGPS pentru un dispozitiv urmărire mașină

La FlimoGPS, îți servicii și echipamente GPS de calitate, la unele dintre cele mai avantajoase prețuri de pe piața din România.

Pentru a alege cea mai bună opțiune pentru tine, experții FlimoGPS îți oferă consultanță gratuită și suport continuu.

Dacă îți dorești să folosești dispozitiv urmărire mașină pentru vehiculele din flota ta auto de închiriat, noi îți oferim montaj gratuit al echipamentului oriunde în România, direct la locația vehiculului tău.

Alege servicii de calitate la prețuri avantajoase, cu alte beneficii extra!

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe!

4.8/5 - (5 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?