FlimoGPS - Urmarire GPS Flote Auto

4 beneficii GPS urmărire auto

În domeniul transportului, un GPS urmărire auto este o necesitate indiferent de tipul de vehicule pe care le deții.

UN GPS urmărire auto îți oferă informații importante privind locația, starea, rapoartele, viteza, alerte, kilometri și te ajută să îți poți gestiona afacerea la un alt nivel de profesionalism.

FlimoGPS te ajută cu acest serviciu indiferent că realizezi transport cu vehicule grele, închiriezi mașini sau ATV-uri, deții utilaje de construcții, remorci, autoutilitare, etc.

În acest articol, îți prezentăm 4 dintre cele mai importante beneficii ale unui GPS urmărire auto.

GPS urmărire auto

1.Vizualizezi locația în timp real

Prin vizualizarea în timp real a locației vehiculului tău, gestionezi mai eficient traseul parcurs de către șoferii tăi și ai o mai mare acuratețe asupra activității acestora.

În același timp, eviți tentativele de furt sau deplasările neautorizate în afara geozonei stabilite de tine. Ești alertat în orice moment vehiculul tău părăsește aria stabilită de tine. Mai mult decât atât, ai acces oricând, de pe orice dispozitiv, la datele privind starea vechiculelor tale.

FlimoGPS îți pune la dispoziție aplicația noastră cu acces nelimitat de pe orice dispozitiv conectat la internet, pentru ca tu să poți avea control asupra flotei tale în orice moment din zi. Scapi de griji cu ajutorul uni GPS urmărire auto.

2. Reduci costurile lunare

Prin monitorizarea activității flotei tale, vei avea acces la informații privind:

– stilul de condus al șoferului;

– traseul parcurs;

– kilometri parcurși;

– alertele de tensiune;

Dar și alte probleme apărute pe parcurs, de care vei putea fi informat direct din aplicație.

În acest sens, cu ajutorul unui sistem GPS de urmărire auto poți să ai control asupra modului în care șoferul conduce vehiculul și să îi atragi atenție pentru a reduce cheltuielile privind întreținerea.

Pe de altă pare, pentru transportul de mărfuri, dispecerii pot alege cele mai eficiente trasee pentru șoferii tăi, dar acest lucru este valabil pentru orice tip de vehicule deții. Astfel, vei reduce semnificativ costurile privind combustibilul.

3. Primești garanție pentru echipamente

Un beneficiu semnificativ pentru orice GPS urmărire auto este garanția echipamentelor. Poți să te asiguri că investiția pe care o faci este una calitativă și nu vei pierde bani în cazul unor defecțiuni apărute neprevăzut.

În acest sens, FlimoGPS îți oferă garanție la orice echipament GPS achiziționat. Astfel, te bucuri de siguranța serviciilor pentru care plătești și ai garantată performanța acestora, dar și banii înapoi în caz contrar.

Când investești într-un serviciu, este important să știi toate beneficiile pe care firma furnizoare ți le oferă, așa că fii atent la toate aspectele!

La FlimoGPS beneficiezi de unul dintre cele mai avantajoase prețuri de pe piața din România, cu servicii de la experți în domeniu.

4. Nu ai perioade contractuale

Un alt aspect important este faptul că la FlimoGPS beneficiezi de servicii FĂRĂ perioade contractuale pentru orice GPS urmărire auto.

Astfel, ai libertate să renunți la serviciu oricând, indiferent de motiv sau de situațiile prin care treci.

Vei avea posibilitatea să îți gestionezi mult mai eficient cheltuielile și investițiile, pentru a avea mereu totul sub control în cadrul firmei tale.

urmărire GPS auto

Soluția FlimoGPS pentru un GPS urmărire auto

Îți oferim consultanță gratuită și servicii profesionale la cele mai avantajoase prețuri de pe piața din România.

Beneficiile alegerii unui GPS urmărire auto sunt important de cunoscut atunci când alegi acest serviciu. Este important să iei în calcul fiecare aspect, pentru a ști că investiția pe care o faci va avea rezultate eficiente pe termen lung, pentru performanța companiei tale de transport.

La FlimoGPS ai parte de prețuri avantajoase, consultanță de la experți în domeniu și ești lipsit de orice perioade contractuale, pentru a avea libertate în gestionarea companiei tale.

Dacă îți dorești servicii profesionale la prețuri avantajoase, contactează-ne acum!

5/5 - (3 votes)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
FlimoGPS

Ultimele articole

Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
FlimoGPS
Bună ziua! 👋
Cu ce vă putem ajuta?